MENU
CLOSE
  • Stay
  • Explore
  • Taste
  • Plan
  • Blog
blurry

LOCATIE & REISINFORMATIE

De strandvakantiebestemming bij uitstek aan de oostkust van Amerika.

Op slechts drieëneenhalf uur rijden van Washington, D.C. biedt Virginia Beach zijn bezoekers een prachtige kustlijn, een beroemde promenade, tientallen paden door prachtig natuurgebied waar vele wilde dieren kunnen gespot worden. Ontspanning is er gemakkelijk te vinden tussen het ruime aanbod aan activiteiten en evenementen. Voor uw verblijf kunt u kiezen uit vele comfortabele en kwalitatieve accommodatiemogelijkheden.

Vliegtuig: Norfolk International Airport, dat slechts op 20 minuten van de Resort Area van Virginia Beach is gelegen, heeft goede verbindingen met de luchthavens van Washington, D.C., New York, Atlanta, Orlando, Charlotte en Philadelphia. Een pendeldienst van het vliegveld biedt transport naar de kust en er zijn ook huurauto's beschikbaar.

Auto: Diverse routes.Interstate 64, de autosnelwegen U.S. 460 en U.S. 58 leiden naar de regio en bieden allebei een verbinding met de Interstate 95 voor toegang vanuit andere bestemmingen aan de oostkust. De weg vanuit het noorden, via U.S. 13 langs de oostkust van Virginia en door de wereldberoemde Chesapeake Bay Bridge-Tunnel is een favoriete, pittoreske route. Wanneer u vanuit het midden van Virginia komt, is de Interstate 664 door de Monitor Merrimac Memorial Bridge Tunnel een efficiëntere optie.

Trein & bus: Er zijn Amtrak-treinen naar Virginia Beach vanuit Washington, D.C., New York en andere steden aan de oostkust. Er zijn ook busdiensten van Greyhound en andere onafhankelijke busmaatschappijen actief.

Het Virginia Beach Visitor Information Center is dagelijks geopend van 9 tot 17 uur, met uitzondering van de herfst- en wintervakanties. Het centrum ligt op 2100 Parks Avenue, met seizoensgebonden kiosken aan de promende, in het resort op 17th Street en op 24th Street en Atlantic Avenue. U kunt er terecht voor informatie en brochures over bezienswaardigheden, restaurants, accomodatiemogelijkheden en evenementen.

Bezoek voor informatie over nieuwe paspoortvereisten de officiële site van de Amerikaanse Dienst voor Toerisme: http://www.visittheusa.com/info

Het elektriciteitsvoltage is 110, maar er kan een adapter gebruikt worden om te converteren van 220.

Er is een volledige valutawisselservice beschikbaar op
Norfolk International Airport , Travelex Currency Service,
2200 Norview Avenue, Norfolk, VA 23518
1-757-855-9785

Currency Exchange international, MacArthur Center Mall
300 Monticello Avenue, Norfolk, VA 23510
1-757-216-3500

homepage-map 

Locatie

Virginia Beach, in het zuidoosten van de staat Virginia, ligt centraal aan de Amerikaanse oostkust. De populaire resortstad ligt op drieëneenhalf uur ten zuiden van Washington, D.C. en o