MENU
CLOSE
  • Stay
  • Explore
  • Taste
  • Plan
  • Blog
blurry

WINKELEN

Shoppen

Wat er ook op uw verlanglijstje staat, u zult het in Virginia Beach vinden. Beeld u zich alle hippe Amerikaanse en internationale merken eens in, van exclusieve luxe tot populaire basics. Strooi daar nu smaakvolle culinaire mogelijkheden, leuke attracties, een vleugje stedelijke geraffineerdheid en een ontspannen strandsfeer overheen, en uw nieuwsgierigheid zal zeker worden bevredigd tijdens het shoppen in Virginia Beach.

resort.jpg

Resort Area

De shoppingervaring lijkt hier nooit op te houden: veertig blokken souvenirwinkels, surfwinkels, boetiekzaken, kunstgalerieën en winkels met snuisterijen. Uw shoppingervaring op deze vakantiebestemming blijft thuis nog wel even doorsudderen.

lynnhaven.jpg

Lynnhaven Mall

Lynnhaven Mall, één van de grootste overdekte winkelcentra aan de oostkust van Amerika, huistvest meer dan 180 winkels, drie warenhuizen, vele restaurants, een bioscoop en een populair game center. Van exclusieve merken zoals Michael Kors, tot populaire technologie in de Apple Store, tot winkels als Macy's, Dillards en Sephora, Lynnhaven is een must voor de shopaholic.

towncenter.jpg

Town Center & Pembroke Mall

U vindt deze exclusieve plekken om te shoppen op minder dan twintig kilometer van de kust. Town Center en Pembroke Mall bieden favoriete winkels als Anthropology, Brooks Brothers, Free People, Stein Mart, Barnes & Noble en Target. Bovendien bevinden zich hier ook eersteklasrestaurants.

hilltop.jpg

Hilltop Area

Dit shoppingcentrum met een ruime keuze aan populaire winkels bevindt zich op slechts enkele kilometers van de kust. Van klassieke mode bij Talbots tot gourmetvoeding en kookgerei bij Williams-Sonoma, uw verfijnde smaak wordt zeker beloond.

farmers (1).jpg

Boeren- en vismarkten

Op zowel de Old Beach Farmers Market en de Virginia Beach Farmers Market maakt u kennis met de rijkelijke oogst van de lokale boerderijen. U vindt er ook verse vis en een indrukwekkende keuze aan zeevruchten.

shopping.jpg

Winkelcentra

Nog meer gemakkelijk bereikbare winkelcentra zijn Landstown Commons en Red Mill Commons, die speciaalzaken, boetieks, discountwinkels en nog veel meer bieden. Winkel bij Best Buy, Ross, Carters en Bed, Bath & Beyond voor een ruime selectie en aan interessante prijzen. Toekomstige ontwikkelingsplannen bevatten een nieuw Premium Outlet Center in Virginia Beach.