MENU
CLOSE
  • Stay
  • Explore
  • Taste
  • Plan
  • Blog
blurry

MARITIEME KEUKEN & RECHT VAN DE BOERDERIJ

Culinair genieten

Het beste van het land en de zee ontmoeten elkaar op uw bord. Virginia Beach ligt aan de rand van Chesapeake Bay, de grootste en de meest biodiverse riviermonding van de Verenigde Staten. Geen van de bijna duizend andere Amerikaanse riviermondingen telt meer zeedieren. Bovendien worden hier zorgvuldig verse zeevruchten gecultiveerd, geoogst en beschermd, gecombineerd met vers fruit en groenten op het land. Al die verse en locale producten vormen een eindeloze inspiratie voor de vaardige lokale koks die elke keer weer nieuwe manieren vinden om met authentieke producten topgerechten te serveren.

experiential.jpg

Experimenteel dineren

U krijgt niet alleen heerlijk eten op uw bord gerserveerd, maar de hele ervaring van het culinaire avontuur maakt van uiteten gaan in Virginia Beach een bijzondere ervaring. Geniet van een feestmaaltijd tijdens een boottocht op het water van de Chesapeake Bay, neem deel aan een voedingsles op de New Earth Farm of geniet van de pas geoogste oesters – er zijn mogelijkheden te over. Tijdens de foodfestivals worden de smaak van lokale producten en de creativiteit van plaatselijke chefs in de kijker gezet.

catchcook.jpg

Vang en bereid

Neem deel aan een begeleide vistocht op oceaan of in de baai, waarna uw vers gevangen vis op uitstekende wijze zal worden bereid in een van de plaatselijke restaurants. De heerlijkste zeebaars, tonijn of cobia is uiteraard diegene die u zelf naar boven heeft gehaald.

oysterfarm.jpg

Boottocht naar een oesterkwekerij

Proef de legendarische Lynnhaven-oesters van Virginia Beach tijdens een boottocht naar een werkende oesterkwekerij. U zult meer te weten komen over het historische belang van de kweek en de bijhorende revitalisatie-inspanningen. Trek uw waterschoenen aan en neem een fles wijn mee.

paddlefeast.jpg

Al peddelend naar het restaurant

Kajak over de stille waters van de baai naar restaurant Blue Pete's voor een heerlijke maaltijd van verse zeevruchten en andere lokale specialiteiten. Probeer de beroemde krabcakes, een lokale favoriet.

coastaltours.jpg

Coastal Food Tours

Ontdek de keuken en de cultuur tijdens een van de begeleide tochten van Coastal Food Tours. Bij deelname aan de Boardwalk Food Tour geniet u van lokale specialiteiten, terwijl u ook meer te weten komt over de rijke geschiedenis van de omgeving.

local.jpg

Eet zoals een plaatselijke bewoner

Daar waar de zon elke dag wonderlijk boven de oceaan opkomt, is het ontbijt een heerlijk moment voor de foodliefhebber. Nuttig uw ontbijt tussen de lokale surfers en vissers. Of huur een bootje om de restaurants aan de promenade te ontdekken voor een heerlijke lunch. En eindig uw dag met een krabmaaltijd met uitzicht over de oceaan en Chesapeake Bay.