Maritieme keuken & recht van de boerderij

Welkom

 • Culinair genieten

  Het beste van het land en de zee ontmoeten elkaar op uw bord. Virginia Beach ligt aan de rand van Chesapeake Bay, de grootste en de meest biodiverse riviermonding van de Verenigde Staten. Geen van de bijna duizend andere Amerikaanse riviermondingen telt meer zeedieren. Bovendien worden hier zorgvuldig verse zeevruchten gecultiveerd, geoogst en beschermd, gecombineerd met vers fruit en groenten op het land. Al die verse en locale producten vormen een eindeloze inspiratie voor de vaardige lokale koks die elke keer weer nieuwe manieren vinden om met authentieke producten topgerechten te serveren.

 • Experiential

  Experimenteel dineren

  U krijgt niet alleen heerlijk eten op uw bord gerserveerd, maar de hele ervaring van het culinaire avontuur maakt van uiteten gaan in Virginia Beach een bijzondere ervaring. Geniet van een feestmaaltijd tijdens een boottocht op het water van de Chesapeake Bay, neem deel aan een voedingsles op de New Earth Farm of geniet van de pas geoogste oesters – er zijn mogelijkheden te over. Tijdens de foodfestivals worden de smaak van lokale producten en de creativiteit van plaatselijke chefs in de kijker gezet.

  Catch And Cook

  Vang en bereid

  Neem deel aan een begeleide vistocht op oceaan of in de baai, waarna uw vers gevangen vis op uitstekende wijze zal worden bereid in een van de plaatselijke restaurants. De heerlijkste zeebaars, tonijn of cobia is uiteraard diegene die u zelf naar boven heeft gehaald.

  Oyster Farm

  Boottocht naar een oesterkwekerij

  Proef de legendarische Lynnhaven-oesters van Virginia Beach tijdens een boottocht naar een werkende oesterkwekerij. U zult meer te weten komen over het historische belang van de kweek en de bijhorende revitalisatie-inspanningen. Trek uw waterschoenen aan en neem een fles wijn mee.

 • Paddle Feast

  Al peddelend naar het restaurant

  Kajak over de stille waters van de baai naar restaurant Blue Pete's voor een heerlijke maaltijd van verse zeevruchten en andere lokale specialiteiten. Probeer de beroemde krabcakes, een lokale favoriet.

  Coastal Tours

  Coastal Food Tours

  Ontdek de keuken en de cultuur tijdens een van de begeleide tochten van Coastal Food Tours. Bij deelname aan de Boardwalk Food Tour geniet u van lokale specialiteiten, terwijl u ook meer te weten komt over de rijke geschiedenis van de omgeving.

  Local

  Eet zoals een plaatselijke bewoner

  Daar waar de zon elke dag wonderlijk boven de oceaan opkomt, is het ontbijt een heerlijk moment voor de foodliefhebber. Nuttig uw ontbijt tussen de lokale surfers en vissers. Of huur een bootje om de restaurants aan de promenade te ontdekken voor een heerlijke lunch. En eindig uw dag met een krabmaaltijd met uitzicht over de oceaan en Chesapeake Bay.

Current Weather
45.7°F / 8°C