Kunst & Vermaak

Welkom

 • Kunst & Entertainment

  Ontdek Amerikaanse cultuur in Virginia Beach. Volg uw interesses aan een ontspannen tempo en kies tussendoor voor kunst en entertainment. Aangezien de talrijke musea en cultuurhuizen diverse evenementen en spektakels organiseren, is het in Viriginia Beach eenvoudig om een culturele ontdekker te zijn.

 • MOCA

  Virginia Museum of Contemporary Art (MOCA)

  Dit museum van hedendaagse kunst huisvest een spectaculaire permanente Chihuly-tentoonstelling. In de tijdelijke tentoonstellingen van het museum zijn schilderijen, beelden, foto’s, glas, video en andere vormen van visuele media van artiesten van internationale, nationale en regionale faam te bewonderen. Het MOCA organiseert al bijna 50 jaar de jaarlijkse Boardwalk Art Show. Laat u inspireren door al die creatieve expressie en probeer een kunstwerk te maken in een atelierevenement in het Virginia Museum of Contemporary Art.

  Sandler Center

  Sandler Center for the Performing Arts

  Dit nieuwe theater biedt een podium voor nationaal bekende artiesten en biedt een gevarieerd programma. Omgeven door de vele uitstekende restaurants en bars van Virginia Beach Town Center zou een muziek-, theater- of komische show hier wel eens het hoogtepunt van uw vakantie kunnen vormen. Het Virginia Musical Theatre organiseert hier elk jaar een seizoen van hedendaagse Broadway- en opkomende Amerikaanse producties.

  Historic Homes

  Historische huizen & Musea

  Ontdek de culturele erfenis en werp een blik in het verleden tijdens een bezoek aan de huizen van de eerste inwoners van Viriginia Beach. Het Adam Thoroughgood House uit 1680, het Lynnhaven House uit 1725, het Ferry Plantation House uit 1740 en het Francis Land House uit de laatste decennia van de 18de eeuw bieden een unieke inkijk op het Amerikaanse leven gedurende de koloniale periode van Virginia. Bezoek het Virginia Military Aviation Museum waar u enkele van de meest gebruikte -en vandaag prachtig gerestaureerde- vliegtuigen uit de 20ste eeuw kunt bewonderen.

 • Town Center

  Stadscentrum

  Met tientallen restaurants, de schitterende fontein in het park, lokale brouwerijen, wijnbars, exclusieve winkels en tal van andere boeiende adressen geeft Town Center een feestsfeer aan Virginia Beach. De aanwezigheid van een stadscentrum op slechts enkele kilometer van de kust trekt vele bezoekers aan en de sfeer is hier altijd feestelijk en levendig. Naast de diverse gratis openluchtconcerten zijn er diverse opties voor entertainment, zoals de shows en spektakels in het Sandler Center for Performing Arts en de optredens van getalenteerde cabaretiers in Funny Bone.

  Concerts

  Concerten, Evenementen & Festivals

  Er klinkt bijna altijd livemuziek in Virginia Beach, waar het Farm Bureau Live Amphitheater concerten in openlucht en op prachtige locaties organiseert. Er vinden regelmatig speciale evenementen en festivals plaats in de Resort Area aan de kust van Virginia Beach, met livemuziek, lekker eten en kunst. Van Amerikaanse feestdagen tot internationale culturele festivals, de kust biedt het hele jaar door plezier en memorabele muzikale ervaringen.

  Resort Area

  Resort Area Beach

  Samen plezier maken en gezellige avonden beleven is een evidentie in Virginia Beach: van een toost met overheerlijke cocktails in een van de vele restaurants of bars tot samen romantische momenten doorbrengen op het balkon met uitzicht op de zee.

Current Weather
57.4°F / 14°C